Lumo siis... 

Sunnuntaina se kotiutui meille välittömästi, ja on ihan kuin meidän koira jo. Onhan se toki paljon meillä kyläillytkin, etten odottanutkaan mitään ongelmia.
Ruokaa on lisätty nyt selvästi, Lumo vyö nyt 7-8dl päivässä (normaalisti 5-6dl) ja tänään menee jo pelkkää penturuokaa. Lisäksi saa lihaa (broileri, nauta) ja kanamunia jne. Hyvin voidaan, masu kestää ja Ruova on suht tyytyväinen. Selkeästi se kyllä ilmaisee, että ruoka-aika alkaa olla lähellä.
Lumo tyytyväisenä 47vrk

Liikeita olin jo tuntevinani toissapäivänä, pieniä muljahduksia vielä.

Huonenna on kaksi viikkoa jäljellä, se kunniaksi otetaan mittanauha ja mitataan masun koko, silmälläkin tosin huomaa että hyvin kasvaa.


Masu 44vrk

Tarvikkeita olen alkanut kasaamaan pikku hiljaa. Pesin pentulaatikkoon aluset ja pikkupyyhkeet, soittelin lähieläinlääkäriin korvikkeesta. Synnytysapua on saatavilla. Hienoisia ongelmia tuli kun Janne joutuukin olemaan synnytysviikon töissä (ti ja to) joten Pinjallekin pitää hoitajaa kysellä vielä synnytysavun lisäksi.

Myös messari hieman huolettaa. Meiltä on siis ilmoitettu pelkkä Hippa, ajatuksella että kun se lauantai aamuna lähtee näyttelyyn, niin se ei tule kotiin ennen kun ollaan varmoja ettei tauteja messarista mukaan tullut. Pääsenkö itse Hipan kanssa kehään vai kuka sen ottaisi matkaan on vielä kysymysmerkki.
 

Kamera on räpsinyt useampana päivänä kuvia pentumasusta, muistoksi ja vertauskohdaksi tulevaisuutta ajatellen. Lisäsin tuttujen pentublogien osoitteita sivupalkkiin, näitä mä tavailen harva se päivä ja koitan arvailla monta pupsia Lumon masu pitää sisällään. Enpä osaa yhtään arvata. Hieman jo mietityttää pitäiskö mennä sittenkin röntgeniin, vaikka olin jo päättänyt etten vie. (enkä taida viedäkään)



Ruova esittelee masua mieluusti! (44vrk)