Pennut täyttivät tänään hurjan 4 viikkoa. Ja meno vaan kiihtyy.
Viimeisen viikon aikana on tuntunut että joka päivä pennut oppivat jotain uutta ja ihmeellistä. Nyt ne on jo ihan oikeita pentuja eikä enää marsuja. Luonteissa alkaa huomaamaan eroja ja muutenkin pennuista on tullut enemmän yksilöitä ja päivä päivältä rakkaampia. Ehkä ne jää kaikki kotiin....

Vierailijoita on käynyt tasaisena virtana, ja lisää tulee. Pennut ottavat kaikki vieraat reippaasti vastaan ja ovat avoimia ja toimeiliata. Ne oleilevat jo keittiö-eteinen-pentula alueella hereillä ollessaan ja reippaasti töhöttävät ympäriinsä. Hippaankin pennut ovat tehneet lähempää tuttavuutta, Vega-mummo on saanut katsella vain aidan takaa, koska äiti-koira mielestä mummoa ei tarvitsisi pennut niin kiinnostaa. Tänään Lumo alkoi leikkimään pentujen kanssa. Aika liikkistä. Pennut kävivät mysö pikavisiitin pihalla, hieman oli jännää paitsi Hippocratesista joka juoksi pihalle, leikki Lumon kanssa, hörppäsi ohimennen maitoa ja karkasi aidan ali suureen maailmaan. Aikamoinen pikkuinen!

Yllättävän tasaisia pennut ovat, kaikki retuuttavat leluja, pärräävät, tappelevat ja alistuvat samanoloisesti. Eiköhän niitä erojakin ala tulemaan pikku hiljaa.
Aivan ihania ne on kaikki omalla tavallaan.

KUVIA TÄÄLLÄ!

ps. tänään oli niin hulina, että koitetaan saada huomenna räpsittyä 'viralliset' neliviikkoiskuvat!