Hansku kävi tänään ensimmäisenä vieraana pentulassa. Mun äiti ja Jannen vanhemmat ovat käyneet kyllä meillä ns.olosuhteidenpakosta, mutta pentulaan heitä ei ole päästetty. Nämä kyläilyt Lumo on ottanut ihan hyvin.

Hansku kuitenkin sai kutsun pentuihin tutustumaan, ja eipä Lumolla kovin paljoa sanottavaa siihen ollut. Ehkä aavistuksen tavallista tarkkaavaisempi oli, ja seurasi mitä puuhaamme, mutta ei missään tapauksessa ollut moksiskaan vieraasta. Pentulan ulkopuolella ei vieras kiinnostanut tavallista enempää. Hanskuhan on toki Lumolle ennestään tuttu.

Pennut kehittyvät huimaa kyytiä. Tänään näin ensimmäiset 'kakkakyykkäykset' pissat on jo monena päivänä tehty ihan itse. Pentula alkaakin olemaan aika märkä ja tämän päiväisten kakkayllärien jälkeen tein päätöksen että huomenna laajennetaan ja saavat paperia osa. Eilen pentuset tepsuttelivat ekaa kertaa pentulan ulkopuolella lattialla, kun eivät enää pysyneet Pinjan ammeessa siivouksen aikana, vaan pari sankaria tupsahti heti laidan yli. Siirsin sitten kaikki pennut lattialle pyyhkeen päälle, jalat ei vielä suht liukkaalla lattialla pitäneet.
Pisteenä i:n päälle, pari pentua pyrki tänään niin pontevasti pois pentulasta, että uskoisin että ne parin päivän sisään karkuun pääsisivätkin. Kuvia kun ei hereillä olevista enää oikein saan, niin videota on pakko ottaa.

Video 1 Botticelli pyrkii vapauteen.

Video 2 Lumo-äiti halusi kanssa filmitähdeksi. Kohta ylttää jo tissiin vaikka äiti seisookin!


Ehkä sitä tarttis muistakin pennuista ottaa kuvia... kuin Hiposta!