Hyvin on pentujen elo lähtenyt käyntiin. Yhtä lukuunottamatta painot nousseet jo nyt, ja osalla ihan paljonkin.
Lumo voi hyvin ja on erinomainen äiti. Ei mikään yli hössö, vaan järkevä ja huolehtiva. Lumo ulkoili jo Vegan ja Hipan kanssa, ja ruoka saa sen muutenkin poistumaan pentulaatikosta ihan sutjakkaan. Paljoa ei pentujeen hoitoon tarvitse puuttua, pääasiassa jos isoa huutoa on käyn katsomassa että mikäs on huudon syy,ja usein se on Lumon selän taakse eksynyt pentu tms. Laatikkoon menot ja lähdöt sujuu hyvin, osaa varoa vauvoja hienosti.
Lumo rentoutuu hyvin ja nukkuikin jo ihan sikeäasti unia nähden pentujen ollessa tissillä.

Mun äiti tuli Pinjaa hoitamaan täksi päiväksi, kun Jannella oli tärkeä palaveri töissä. Lumo oli ulkona vastassa, ja hieman vahtii näköjään kotia lähestyviltä vierailta ihmisiltä. Hyvin ystävällisesti kuitenkin häntä heilue tervehtii ja eikä osoita mitenkään että vieraan läsnäolo asunnossa häntä häiritsisi. Pentujen kuvaamista seurasi tarkasti vierestä, ja muutenkin kyllä vahtii vauvoja, mutta ihmisiä kohtaan se on hyvin luottavainen.

Kasvattajatäti tarttisi hieman unta, kahden aikaan täyttelin vielä pesukonetta ja Pinja heräsi PUOLI VIISI! PLAA... ehkä päikkärit tulisivat tarpeeseen.

Siniset ovat keskenään hyvin erinäköisiä, mutta mustat menee sekaisin. Jo pelkästään tytötkin keskenään, saatikka sitten kaikki neljä.
Väittäisin kuitenkin että tässä on vasemmalta oikealle: A, B, D,C(päällä), F/H, G (pieni), E, H/F!