Pupelot kasvaa ja pullistuu, eipä niistä kovin voi muuta sanoa. Toki luonne-eroja on jonkin verran jo nähtävissä, mutta aika tasaista sakkia tuntuu olevan.


Hippocrates käyttää Curieta tyynynä ja Dantekin näkyy!

Ensimmäisen pennut ovat jo tuplanneet painonsa eli Neidit F ja G (Fibonacci ja Galileo). Galileollahan alkupainoakin oli hieman vähemmän, joten tuplaaminen meni sinänsä helpommin, mutta aikamoinen saavutus pikku-Sintiltä. Fibonacci nyt vaan on niin ahne. Aina viimeisenä tississä kiinni ja usein ruokailu loppuukin vasta äidin toimesta Lumon poistuessa laatikosta tai päätettyä että nyt on pesun aika. Kaikki pennut painavat jo yli puolikiloa ja suurimman pennun titteliä kantavan Botticelli huitelee omissa lukemissaan yli 700g painoisena.


Einstein -korvat jo höröttää!
 

Sähäkkä sälli Pikku Musta (Hippocrates) on aivan omaa maataan ja painaa laatikkoa edestakas karsean äänen saattelemana, toivotaan että keskittymiskykyä olennaiseen (syömiseen) tulee jatkossa hieman lisää. Tiukasti pysyy kiinni tississä, sen löydettyään ja painoakin tulee riittävästi.


Pikku-Musta Sähäkkä Sälli Hippocrate

Nimiä on kovasti pohdittu, alkukirjain on päätetty ja ehkäpä jopa teemakin löytyi ihan vahingossa. Katsotaan keksitäänkö 8 nimeä vai pitääkö teemasta luopua tai hieman laajentaa. 

Hippahan lähti sunnuntaina Jannen vanhemmille hoitoon, joten kotona on vain Vega Lumon ja pentujen seurana. Vegaa kauheasti kiinnostaa pennut, ja se on kovin huolissaan niistä myöskin. Lumon puolesta Vega voi unohtaa haaveet pentujen lähempään tutustumiseen ainakin vielä, sen verran tiukasti se pentulaa vahtii. Muuten tytöt ovat hyvää pataa ja jopa leikkivät hieman ulkona. Onneksi Helsinkiin satoi edes hieman lunta, helpottaa kurarallia hieman. Lumo ulkoilee pääsääntöisesti Vegan fleecehaalarissa, säästyn itse sen pesemiseltä (tassupyykillä toki käydään) ja eipähän tissit saa kylmää. Lumoa haalari ei haittaa ollenkaan vaan tyytyväisenä antaa pujottaa sen päälleen. Lumo kävi muuten puntarissa, painoa 22kg, eli 2kg 'ylimääräistä' jäi pentujen synnyttyä, tosin osa tuosta on varmasti maitovarastossa. Varsin maltillisesti Lumoa ruokittiin tiineysaikana ja tuo extra mitä sillä nyt on karisee varmasti pentujen kasvaessa.

Huomenna on, ensimmäisen viikon kunniaksi, luvassa hieman virallisempaa kuvausta. Katsotaan mihin pikku pokkari taipuu.

 
Curie