Ikää nyt 10 päivää ja paria lukuunottamatta on kaikilla jo ainakin toinen silmä raollaa, Dantella molemmat. Jalat alkaa myös löytyä, jostain syystä mustilla helpommin, siniset vielä tyytyvät kauhomaan masuillaan.


Fibonacci ja Curie


Ensimmäinen kipuaa yli kilon painon joko tänään tai huomenna, pikku hiljaa ne ei enää mahdu punnituskippoon, saatikka että ne pysyisivät siinä. Täytyy keksiä jotain muuta. Taidan lopettaa punnitukset siihen kun saavuttavat kilon painon. Punnitaan sen jälkeen sitten viikottain vaikka.


Dante ja Botticelli

Janne kävi tänään pentulaatikossa istuskelemassa mun kanssa. Aiemmin Janne on istuskellut laatikon ulkopuolella ja vähän vaan pidellyt pentuja. Jannen laatikossa vierailu ei Lumoa stressannut, enemmän se oli kiinnostunut ruuastaan joka odotteli tiskipöydällä. Muutenkin Lumo viettää huomattavasti enemmän aikaa pentulan ulkopuolella, ja lähtee mieluusti ulkoilemaan. Vauvat kyllä pärjää!

 


Hippocrates, Einstein ja Fibonacci

On ne ihania, tällä hetkellä on fiilis, että ei niistä pysty luopumaan, mutta uskon että tähän fiilikseen tulee tulemaan muutos tässä seuraavien viikkojen aikana.