Pennuilla on ikää tänään viisiviikkoa, ja kotivalinnat alkavat selkiintymään. Vielä ei toki tiedetä mikä pentu menee mihinkin, mutta määrällisesti kodit täsmäävät, eli kaikilla on toivottavasti tässä porukassa jo oma koti. Tilanne toki saattaa muuttua pentutestin ja eläinlääkärintarkastuksen jälkeen, mutta ilmoitan tästä sitten sivuillani. Kiitos kaikille tiedusteluista, harmittavaa on ettei kaikkiin erinomaisiin koteihin riittänyt tällä kertaa pentua!

Pennut ovat jo hieman yli sen ihanan iän, eli hampaat on jo niin terävät että varpaat, puntit, jalkalistat ovat vaarassa. Ääntä ja omaa tahtoa alkaa olemaan sen verran, että koitetaan mennä pentujen ehdoilla  

Harmillisesti pentujen masut ovat olleet hieman sekaisin, ja käytinkin muutaman pennun tänään varmuudenvuoksi lääkärissä. Terveiltä vaikuttivat kaikinpuolin, mutta parempi reagoida liian aikaisin kuin liian myöhään. Koitetaan saada masut kuntoon nyt vielä ihan vain canicurilla, ruokintaa vähentämällä jne. Tarkoitus oli alkaa vähentämään pentujen tissille pääsyä pikku hiljaa, mutta eläinlääkärin neuvosta saavat tissitellä suht vapaasti vielä pari päivää, jolloin on pienempi vaara olemassa että pennut pääsisivät kuivumaan. Toivotaan että masut paranee pian, kasikosta kun aika paljon sotkua lähtee jo muutenkin saatikka sitten nyt. Ja kelikin on niin kauhea, ettei ulos oikein raaski laskea (satanut vaakatasossa koko päivän ja piha on peilijäätä ja vesilillua).

Lumo hoitaa pentuja antaumuksella ja leikittää niitä nätisti. Hieman tiukempaa äitikoiran roolia se saisi ottaa, mutta eiköhän sekin aika tule. Lumo on voinut koko imetysajan erinomaisesti, toki lihakset on kadonneet eikä muutenkaan massaa ole jäljellä, mutta hyvin pirteä ja iloinen se on ollut koko ajan.

Kyläilyrumba on pahimmillaan, mutta ihanaa kun käy vieraita ja pennut tapaavat uusia ihmisiä.

Viisiviikkoiskuvat lisätty jokaiselle tähän alle. 'Virallisista kuvista' on kiittäminen Korholan Anitaa, joka käväisi kylässä eilen, epäviralliset on räpsäisty ihan vain leikin lomassa. Ensi viikolla otetaankin sitten viralliset 6vkos kuvat, eli misseilyä tiedossa.

Ai niin ja on pennuilla jo nimetkin (99% varmat), viikon olen ollut jo samaa mieltä näistä, katsotaan muuttuuko vielä viime metreillä!

A- Quicket Will Power
B- Quicket Walk The Line
C- Quicket Wish Upon a Star
D- Quicket Wonderwall
E- Quicket Wall-E
F- Quicket Way Of Life
G- Quicket Wednesday
H- Quicket Walking In The Air

ps.lisäsin kuvia tunnelmia pentulasta kansioon tänne!